Nieuws
Aanpassing Handboek, B1-ers met voldoende ervaring ook lieren/slepen bij een club!

Beste allen,

Er is een nieuwe versie van het handboek afdeling Deltavliegen gepubliceerd. De belangrijkste wijziging is het verruimen van de bevoegdheden van verenigingsinstructeurs: zij mogen nu ook, onder bepaalde omstandigheden, instructie geven aan piloten met een geldig B1 en voldoende ervaring (lieren en/of slepen). Dit vooral voor het behoud van bestaande leden, door ze in een eerder stadium van de opleiding meer airtime te geven.
Dat is niet de enige wijziging; er zijn in verschillende hoofdstukken wat kleinere zaken aangepast of duidelijker geformuleerd.

In dit bericht staat een overzicht van de aanpassingen. Neem hier kennis van en neem het handboek nog eens goed door. De wijzigingen gaan in op 16 mei 2018.

http://www.knvvl.nl/update-handboek-afdeling-deltavliegen-versie-203-staat-online/

Annet
Secretaris KNVvL afdeling deltavliegen

Beste allen, Er is een nieuwe versie van het handboek afdeling Deltavliegen gepubliceerd. De belangrijkste wijziging is het verruimen van de bevoegdheden van verenigingsinstructeurs: zij mogen nu ook, onder bepaalde omstandigheden, instructie geven aan piloten met een geldig B1 en voldoende ervaring (lieren en/of slepen). Dit vooral voor het behoud van bestaande leden, door ze in een eerder stadium van de opleiding meer airtime te geven. Dat is niet de enige wijziging; er zijn in verschillende hoofdstukken wat kleinere zaken aangepast of duidelijker geformuleerd. In dit bericht staat een overzicht van de aanpassingen. Neem hier kennis van en neem het handboek nog eens goed door. De wijzigingen gaan in op 16 mei 2018. http://www.knvvl.nl/update-handboek-afdeling-deltavliegen-versie-203-staat-online/ Annet Secretaris KNVvL afdeling deltavliegen
71
0
1
live voorvertoning
voer minstens in 10 karakters
WAARSCHUWING: U noemde %MENTIONS%, maar zij kunnen dit bericht niet zien en zullen niet op de hoogte worden gebracht
Bewaren...
Bewaard
Met geselecteerd deselecteren van berichten toon geselecteerde berichten
Alle berichten onder dit berichten zullen verwijderd ?
Wachten concept ... Klik om door te gaan met bewerken
Concept verwijderen