Nieuws
Lieren te Havelte

Morgen gaat PLUS 5 lieren te Havelte
Het is al weer even geleden dat de lier van stal is gehaald, we gaan het morgen (vandaag zelfs) weer doen. Alle voorbereidingen zijn getroffen.
Door omstandigehden kunnen we niet vroeg beginnen, we starten rond 13.00 uur(heb je smorgens nog mooi de tijd om je spullen te pakken). We gaan door tot we er genoeg van hebben of als het donker wordt. Op dit momenr 7 piloten, er mogen er gerust nog een paar bij komen. Mocht je lid zijn van de Buizerd of Plus 5 dan is het gratis, anders € 10,- daggeld.
Havelte , Oosterweidenweg of Oeverarseweg.
Doe mij een app als je wilt komen op 06 17420578

Groet en fijn weekend Adrie Bijsterboschnamens Plus 5

Morgen gaat PLUS 5 lieren te Havelte Het is al weer even geleden dat de lier van stal is gehaald, we gaan het morgen (vandaag zelfs) weer doen. Alle voorbereidingen zijn getroffen. Door omstandigehden kunnen we niet vroeg beginnen, we starten rond 13.00 uur(heb je smorgens nog mooi de tijd om je spullen te pakken). We gaan door tot we er genoeg van hebben of als het donker wordt. Op dit momenr 7 piloten, er mogen er gerust nog een paar bij komen. Mocht je lid zijn van de Buizerd of Plus 5 dan is het gratis, anders € 10,- daggeld. Havelte , Oosterweidenweg of Oeverarseweg. Doe mij een app als je wilt komen op 06 17420578 Groet en fijn weekend Adrie Bijsterboschnamens Plus 5
69
0
1
live voorvertoning
voer minstens in 10 karakters
WAARSCHUWING: U noemde %MENTIONS%, maar zij kunnen dit bericht niet zien en zullen niet op de hoogte worden gebracht
Bewaren...
Bewaard
Met geselecteerd deselecteren van berichten toon geselecteerde berichten
Alle berichten onder dit berichten zullen verwijderd ?
Wachten concept ... Klik om door te gaan met bewerken
Concept verwijderen