Evenementen
Uitnodiging afscheid instructeur Wim Egelmeers, 24-11

Dit jaar stopt Wim Egelmeers als deltavlieginstructeur. Hij heeft jarenlang enthousiast lesgegeven, en heeft tientallen piloten lesgegeven. Eerste hopjes op de oefenhelling maar ook menig bergvluchten heeft hij begeleid. Aan al dat moois komt nu een einde, maar niet voor we hem nog één keer in de spotlights zetten.

Omdat hij met Vlieg Uit nauw heeft samengewerkt met Randonaero Adventures, is de jaarlijkse Vlieghap van Randonaero ook meteen een afscheidsfeestje. De Vlieghap is voor alle piloten van Randonaero en dit keer dus óók voor iedereen die Wim nog een keertje wil bedanken en in stijl gedag wil zeggen. Veel piloten hebben al een uitnodiging gekregen. Wil jij er ook graag bij zijn, kijk dan even hier:

http://www.deltavliegschool.com/vlieghap-2018-24-november-bij-wim/

Je bent welkom op 24 november aanstaande, voor de hele avond of alleen voor de borrel als je dat wilt. Ben je van plan te komen, laat het ons even weten in verband met de boodschappen die we nog gaan doen. Je hebt tot uiterlijk 17 november de tijd om je aan te melden.

Met hartelijke groet,
Heleen

Dit jaar stopt Wim Egelmeers als deltavlieginstructeur. Hij heeft jarenlang enthousiast lesgegeven, en heeft tientallen piloten lesgegeven. Eerste hopjes op de oefenhelling maar ook menig bergvluchten heeft hij begeleid. Aan al dat moois komt nu een einde, maar niet voor we hem nog één keer in de spotlights zetten. Omdat hij met Vlieg Uit nauw heeft samengewerkt met Randonaero Adventures, is de jaarlijkse Vlieghap van Randonaero ook meteen een afscheidsfeestje. De Vlieghap is voor alle piloten van Randonaero en dit keer dus óók voor iedereen die Wim nog een keertje wil bedanken en in stijl gedag wil zeggen. Veel piloten hebben al een uitnodiging gekregen. Wil jij er ook graag bij zijn, kijk dan even hier: http://www.deltavliegschool.com/vlieghap-2018-24-november-bij-wim/ Je bent welkom op 24 november aanstaande, voor de hele avond of alleen voor de borrel als je dat wilt. Ben je van plan te komen, laat het ons even weten in verband met de boodschappen die we nog gaan doen. Je hebt tot uiterlijk 17 november de tijd om je aan te melden. Met hartelijke groet, Heleen
138
0
1
live voorvertoning
voer minstens in 10 karakters
WAARSCHUWING: U noemde %MENTIONS%, maar zij kunnen dit bericht niet zien en zullen niet op de hoogte worden gebracht
Bewaren...
Bewaard
Met geselecteerd deselecteren van berichten toon geselecteerde berichten
Alle berichten onder dit berichten zullen verwijderd ?
Wachten concept ... Klik om door te gaan met bewerken
Concept verwijderen