Nieuws
Steun Rinus 't Groen nav de inbraak bij Vliegclub Westerwolde

https://www.gofundme.com/de-dutch-dragonfly-weer-in-de-lucht

In de nacht van 21 op 22 januari is er ingebroken in de loods bij vliegclub Westerwolde in Vledderveen. Hier heeft Rinus in ‘t Groen zijn Dragonfly staan.

Aan diverse kleine vliegtuigen is er enorme schade gemaakt. Aan de Dragonfly van Rinus zijn alle kabels rondom de motor met geweld verwijderd en is de motor van zijn frame gehaald (zie foto).
de noodparachute is verwijderd en ook mee genomen.

uiteindelijk zijn de inbrekers gestoord in hun bezigheden en hebben ze het motorblok laten staan.

Elk jaar als de dagen weer langer worden en het weer beter, vliegt Rinus een ieder rond het vliegveld nabij Stadskanaal.
De deltavliegers van Nederland, welke sport ik ook beoefen, worden ook opgesleept boven het Groningse landschap.

Graag zie ik, maar met mij hopelijk velen, dat Rinus zijn Dragonfly weer snel kan herstellen om zodoende in het voorjaar traditie getrouw iedereen weer van een fijne vlucht te voorzien.

De te maken kosten bestaan uit een nieuwe noodparachute en kabels&sensoren voor de motor.
De verzekeringvan Rinus zijn Dragonfly dekt alleen schade door storm en brand. Vernieling en diefstal is uitgesloten.

https://www.gofundme.com/de-dutch-dragonfly-weer-in-de-lucht

https://www.gofundme.com/de-dutch-dragonfly-weer-in-de-lucht In de nacht van 21 op 22 januari is er ingebroken in de loods bij vliegclub Westerwolde in Vledderveen. Hier heeft Rinus in ‘t Groen zijn Dragonfly staan. Aan diverse kleine vliegtuigen is er enorme schade gemaakt. Aan de Dragonfly van Rinus zijn alle kabels rondom de motor met geweld verwijderd en is de motor van zijn frame gehaald (zie foto). de noodparachute is verwijderd en ook mee genomen. uiteindelijk zijn de inbrekers gestoord in hun bezigheden en hebben ze het motorblok laten staan. Elk jaar als de dagen weer langer worden en het weer beter, vliegt Rinus een ieder rond het vliegveld nabij Stadskanaal. De deltavliegers van Nederland, welke sport ik ook beoefen, worden ook opgesleept boven het Groningse landschap. Graag zie ik, maar met mij hopelijk velen, dat Rinus zijn Dragonfly weer snel kan herstellen om zodoende in het voorjaar traditie getrouw iedereen weer van een fijne vlucht te voorzien. De te maken kosten bestaan uit een nieuwe noodparachute en kabels&sensoren voor de motor. De verzekeringvan Rinus zijn Dragonfly dekt alleen schade door storm en brand. Vernieling en diefstal is uitgesloten. https://www.gofundme.com/de-dutch-dragonfly-weer-in-de-lucht
189
0
1
live voorvertoning
voer minstens in 10 karakters
WAARSCHUWING: U noemde %MENTIONS%, maar zij kunnen dit bericht niet zien en zullen niet op de hoogte worden gebracht
Bewaren...
Bewaard
Met geselecteerd deselecteren van berichten toon geselecteerde berichten
Alle berichten onder dit berichten zullen verwijderd ?
Wachten concept ... Klik om door te gaan met bewerken
Concept verwijderen