Evenementen
Oriënteren op desoriëntatie

Op deze dag oefen je in een gymzaal met het werpen van je chute, onder licht desoriënterende omstandigheden.

Natuurlijk is deze oefensituatie niet echt realistisch, maar zoals Koos of Martin op de veiligheidsdag van het KNVvL keer op keer benadrukken: Iedere vorm van voorbereiding op een noodsituatie is beter dan helemaal geen voorbereiding.

Je leert in ieder geval je chute zelf te vouwen. Altijd handig voor op vakantie, als je chute na een onhandige landing nat is geworden of iemand je harnas aan dat handige rode handvat heeft opgetild.

Wanneer: Zaterdag 16 maart 2019, 13:00 - 17:00
Waar: De Klaverhal, Hondsdrafweg 1, 2381 BZ Zoeterwoude

Kosten: € 25

Info: www.deltavliegschool.com
Aanmelden: chutevouwdag.2019@gmail.com

Op deze dag oefen je in een gymzaal met het werpen van je chute, onder licht desoriënterende omstandigheden. Natuurlijk is deze oefensituatie niet echt realistisch, maar zoals Koos of Martin op de veiligheidsdag van het KNVvL keer op keer benadrukken: Iedere vorm van voorbereiding op een noodsituatie is beter dan helemaal geen voorbereiding. Je leert in ieder geval je chute zelf te vouwen. Altijd handig voor op vakantie, als je chute na een onhandige landing nat is geworden of iemand je harnas aan dat handige rode handvat heeft opgetild. Wanneer: Zaterdag 16 maart 2019, 13:00 - 17:00 Waar: De Klaverhal, Hondsdrafweg 1, 2381 BZ Zoeterwoude Kosten: € 25 Info: www.deltavliegschool.com Aanmelden: chutevouwdag.2019@gmail.com
86
0
2
live voorvertoning
voer minstens in 10 karakters
WAARSCHUWING: U noemde %MENTIONS%, maar zij kunnen dit bericht niet zien en zullen niet op de hoogte worden gebracht
Bewaren...
Bewaard
Met geselecteerd deselecteren van berichten toon geselecteerde berichten
Alle berichten onder dit berichten zullen verwijderd ?
Wachten concept ... Klik om door te gaan met bewerken
Concept verwijderen