Nieuws
Grote publicatie met deltavliegen en promotie actie.

Piloten!

Eind augustus/begin september komt er een artikeltje over deltavliegen in de ANWB kampioen. Dit blad kent een enorme oplage. Hierom lijkt het een goed idee iets met deze aandacht te doen, namelijk op gemakkelijke wijze extra informatie uitdelen.

Een al eerder geopperd en toendertijd met grote instemming ontvangen plan is het organiseren van Flashmobs. Dit zou dan het beste in de periode van distributie van de Kampioen kunnen gebeuren.

Het plan is simpel. Alle piloten in deltaland melden zich aan om mee te doen via promo@deltavliegen.com. Het ideaal is om groepen te kunnen inzetten van tenminste 3 piloten met delta. Immers als er 1 delta in een park wordt opgebouwd valt t niet zo op, maar 3 (of 30) delta's bij elkaar... dan gebeurt daar wat, dan komt men kijken! Daarbij is het gezelliger en langer vol te houden met een paar bij elkaar. Zet dus je netwerk en vriendenkring in!

De promocentrale zal katalysator zijn tussen groepen en piloten, om een zo breed mogelijke expositie te krijgen en piloten te koppelen. Deze groepen krijgen, voor zo ver voorradig, promotiemateriaal en formulieren om geinteresseerden aan te melden voor een maillijst over aanstaande deltavliegcursussen van de verschillende scholen. Alle scholen, clubs en de afdeling zijn gevraagd materiaal aan te leveren. Het belangrijkst blijft natuurlijk de ontmoeting tussen enthousiaste deltisten en nieuwsgierigen!

Je geeft je op via het tijdelijke mailadres: promo@deltavliegen com. Vermeld ook je woonplaats of plaats waar je zou willen meedoen en of je al meerdere piloten bij elkaar hebt. Tevens mag je opgeven of je maar één keer of wel vaker wilt flashmobben. De periode van uitgave van deze 3,7 miljoen bladen neemt ongeveer twee weken in beslag. Bij goed weer lijken de weekends van 7/8 en 14/15 september het meest geschikt, omdat de Kampioen in de week ervoor bij iedereen bezorgd zou moeten zijn. Het zit dan nog redelijk vers in het geheugen, én is nog voor de herfstvakantie voor wie zich meteen in wil schrijven.

De gehele voorgenomen actie drijft op onze solidariteit en wens om deltavliegen in stand te houden als serieuze sport. Bekendheid en aanwas is dus het devies!

Bedankt en tot gauw,

Aernout Drijver

promo@deltavliegen.com

Piloten! Eind augustus/begin september komt er een artikeltje over deltavliegen in de ANWB kampioen. Dit blad kent een enorme oplage. Hierom lijkt het een goed idee iets met deze aandacht te doen, namelijk op gemakkelijke wijze extra informatie uitdelen. Een al eerder geopperd en toendertijd met grote instemming ontvangen plan is het organiseren van Flashmobs. Dit zou dan het beste in de periode van distributie van de Kampioen kunnen gebeuren. Het plan is simpel. Alle piloten in deltaland melden zich aan om mee te doen via promo@deltavliegen.com. Het ideaal is om groepen te kunnen inzetten van tenminste 3 piloten met delta. Immers als er 1 delta in een park wordt opgebouwd valt t niet zo op, maar 3 (of 30) delta's bij elkaar... dan gebeurt daar wat, dan komt men kijken! Daarbij is het gezelliger en langer vol te houden met een paar bij elkaar. Zet dus je netwerk en vriendenkring in! De promocentrale zal katalysator zijn tussen groepen en piloten, om een zo breed mogelijke expositie te krijgen en piloten te koppelen. Deze groepen krijgen, voor zo ver voorradig, promotiemateriaal en formulieren om geinteresseerden aan te melden voor een maillijst over aanstaande deltavliegcursussen van de verschillende scholen. Alle scholen, clubs en de afdeling zijn gevraagd materiaal aan te leveren. Het belangrijkst blijft natuurlijk de ontmoeting tussen enthousiaste deltisten en nieuwsgierigen! Je geeft je op via het tijdelijke mailadres: promo@deltavliegen com. Vermeld ook je woonplaats of plaats waar je zou willen meedoen en of je al meerdere piloten bij elkaar hebt. Tevens mag je opgeven of je maar één keer of wel vaker wilt flashmobben. De periode van uitgave van deze 3,7 miljoen bladen neemt ongeveer twee weken in beslag. Bij goed weer lijken de weekends van 7/8 en 14/15 september het meest geschikt, omdat de Kampioen in de week ervoor bij iedereen bezorgd zou moeten zijn. Het zit dan nog redelijk vers in het geheugen, én is nog voor de herfstvakantie voor wie zich meteen in wil schrijven. De gehele voorgenomen actie drijft op onze solidariteit en wens om deltavliegen in stand te houden als serieuze sport. Bekendheid en aanwas is dus het devies! Bedankt en tot gauw, Aernout Drijver promo@deltavliegen.com
178
0
1
live voorvertoning
voer minstens in 10 karakters
WAARSCHUWING: U noemde %MENTIONS%, maar zij kunnen dit bericht niet zien en zullen niet op de hoogte worden gebracht
Bewaren...
Bewaard
Met geselecteerd deselecteren van berichten toon geselecteerde berichten
Alle berichten onder dit berichten zullen verwijderd ?
Wachten concept ... Klik om door te gaan met bewerken
Concept verwijderen