Nieuws
Wie wat waar is de flashmobbing naar aanleiding artikel in Kampioen?

Naar aanleiding van de op hande zijnde publicatie in de Kampioen heeft promo@deltavliegen.com het voortouw genomen voor het orgniseren van delta-flasmobs. Het idee is al eerder geopperd en erg enthousiast ontvangen door de leden van de afdeling Deltavliegen van de KNVvL; nu is het wellicht tijd om die woorden om te zetten in daden.

Overal delta’s in het zicht

Het plan is simpel. Alle piloten in deltaland melden zich aan om mee te doen via promo@deltavliegen.com. Het ideaal is om groepen te kunnen inzetten van tenminste 3 piloten met delta. Immers als er 1 delta in een park wordt opgebouwd valt het niet zo op, maar 3 (of 30) delta’s bij elkaar… dan gebeurt daar wat, dan komt men kijken en voila, een ontmoeting tussen enthousiaste deltisten en nieuwsgierigen, waarbij men meteen kan inschrijven voor een cursus of voor een mailtje over leren deltavliegen!

Organisatie en extra materiaal

De promocentrale (lees: Aernout!) zal katalysator zijn tussen groepen en piloten, om een zo breed mogelijke expositie te krijgen en piloten te koppelen. Deze groepen krijgen promotiemateriaal om uit te delen en aanmeldformulieren voor geïnteresseerden. Alle scholen, clubs en de afdeling zijn gevraagd materiaal aan te leveren. En verder hebben jullie zelf enthousiaste verhalen genoeg, zeker als jullie met een paar man bij elkaar staan. Spoor dus ook je vliegmaatjes aan om mee te doen!

Meedoen? Zo gaat dat!

Wil je meedoen? Dan geef je je op via het tijdelijke mailadres: promo@deltavliegen.com. Vermeld ook je woonplaats of de plaats waar je zou willen meedoen en of je al meerdere piloten bij elkaar hebt. Tevens mag je opgeven of je maar één keer of wel vaker wilt flashmobben. De periode van uitgave van deze 3,7 miljoen bladen neemt ongeveer twee weken in beslag. Bij goed weer lijken de weekends van 7/8 september (dan is ook het NK Slepen), 14/15 september en 21/22 september het meest geschikt, omdat de Kampioen in de weken ervoor bij iedereen bezorgd zou moeten zijn. Het zit dan nog redelijk vers in het geheugen, én is nog voor de herfstvakantie voor wie zich meteen in wil schrijven. Een datum kiezen we in overleg, net als de reservedatum. Kun je die weekends niet of niet alle dagen, meld je dan toch gewoon aan. En heb je geen eigen materiaal? Ook daar kunnen we mee helpen mits je je op tijd even meldt.

Samen voor de sport

Op het moment kan je je aansluiten bij deelnemers in de regio's Baarn, Heerde, Apeldoorn, Zwolle, Elspeet, Waddinxveen, Nijmegen, Krimpen ad IJssel en Rotterdam.

Bedankt en tot gauw,

Aernout Drijver

Naar aanleiding van de op hande zijnde publicatie in de Kampioen heeft promo@deltavliegen.com het voortouw genomen voor het orgniseren van delta-flasmobs. Het idee is al eerder geopperd en erg enthousiast ontvangen door de leden van de afdeling Deltavliegen van de KNVvL; nu is het wellicht tijd om die woorden om te zetten in daden. Overal delta’s in het zicht Het plan is simpel. Alle piloten in deltaland melden zich aan om mee te doen via promo@deltavliegen.com. Het ideaal is om groepen te kunnen inzetten van tenminste 3 piloten met delta. Immers als er 1 delta in een park wordt opgebouwd valt het niet zo op, maar 3 (of 30) delta’s bij elkaar… dan gebeurt daar wat, dan komt men kijken en voila, een ontmoeting tussen enthousiaste deltisten en nieuwsgierigen, waarbij men meteen kan inschrijven voor een cursus of voor een mailtje over leren deltavliegen! Organisatie en extra materiaal De promocentrale (lees: Aernout!) zal katalysator zijn tussen groepen en piloten, om een zo breed mogelijke expositie te krijgen en piloten te koppelen. Deze groepen krijgen promotiemateriaal om uit te delen en aanmeldformulieren voor geïnteresseerden. Alle scholen, clubs en de afdeling zijn gevraagd materiaal aan te leveren. En verder hebben jullie zelf enthousiaste verhalen genoeg, zeker als jullie met een paar man bij elkaar staan. Spoor dus ook je vliegmaatjes aan om mee te doen! Meedoen? Zo gaat dat! Wil je meedoen? Dan geef je je op via het tijdelijke mailadres: promo@deltavliegen.com. Vermeld ook je woonplaats of de plaats waar je zou willen meedoen en of je al meerdere piloten bij elkaar hebt. Tevens mag je opgeven of je maar één keer of wel vaker wilt flashmobben. De periode van uitgave van deze 3,7 miljoen bladen neemt ongeveer twee weken in beslag. Bij goed weer lijken de weekends van 7/8 september (dan is ook het NK Slepen), 14/15 september en 21/22 september het meest geschikt, omdat de Kampioen in de weken ervoor bij iedereen bezorgd zou moeten zijn. Het zit dan nog redelijk vers in het geheugen, én is nog voor de herfstvakantie voor wie zich meteen in wil schrijven. Een datum kiezen we in overleg, net als de reservedatum. Kun je die weekends niet of niet alle dagen, meld je dan toch gewoon aan. En heb je geen eigen materiaal? Ook daar kunnen we mee helpen mits je je op tijd even meldt. Samen voor de sport Op het moment kan je je aansluiten bij deelnemers in de regio's Baarn, Heerde, Apeldoorn, Zwolle, Elspeet, Waddinxveen, Nijmegen, Krimpen ad IJssel en Rotterdam. Bedankt en tot gauw, Aernout Drijver
80
0
1
live voorvertoning
voer minstens in 10 karakters
WAARSCHUWING: U noemde %MENTIONS%, maar zij kunnen dit bericht niet zien en zullen niet op de hoogte worden gebracht
Bewaren...
Bewaard
Met geselecteerd deselecteren van berichten toon geselecteerde berichten
Alle berichten onder dit berichten zullen verwijderd ?
Wachten concept ... Klik om door te gaan met bewerken
Concept verwijderen